Facebook Hives

INFORMATIE

CURSUSSEN SPAANS

SPANISH RESOURCES

INFO OVER ARGENTINIE

Videos

Andere bronnen


MEDISCH SPAANS

Speciaal ontwikkeld voor artsen, verpleegsters en andere vakmensen uit de gezondheidssector. De cursus is gericht op medisch vocabulair en de spreekvaardigheid met Spaanssprekende klanten. Er wordt extra aandacht besteed aan de verschillen tussen de Westerse en Latijns Amerikaanse cultuur.

Een bezoek aan een ziekenhuis, een verpleeghuis en lezingen over o.a. traditionele geneeskunst zijn inbegrepen in het programma. Zes uur per dag: vier uur Spaanse les in de ochtend en 2 uur ´s middags aan lezingen en bezoeken. Er zijn vaste startdata (zie prijslijst) en een licht gevorderd niveau is vereist om deel te nemen aan deze cursus. Maximaal zes studenten per Spaanse les en tien tijdens het middagprogramma. Duur: 2 weken.

SUPER INTENSIEF PROGRAMMA

special: immersion Een programma speciaal ontworpen voor mensen die het Spaans heel snel moeten leren beheersen, meestal voor hun werk, terwijl ze toch zo veel mogelijk van Buenos Aires en omgeving willen zien. Dit programma is een totale onderdompeling in de Spaanse Taal en Peruaanse Cultuur met gegarandeerd succes in slechts enkele weken. Alleen individuele lessen.


SPAANS VOOR 55+

special: spanish 55 Jonge mensen hebben andere manier van leren en studeren, een andere manier van vrijetijdsbesteding en andere intereses dan ouderen. AMAUTA is dan ook trots op ons 55+programma, gericht op de behoeftes en interesses van onze oudere studenten. Naast de twee uur durende Spaanse les bevat het programma ook vele extra activiteiten zoals excursies en lezingen over de Argentina cultuur en geschiedenis....


STUDY SPANISH ARGENTINA
Share This
Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn
Share:
0
0
0
Follow us on: