Facebook Hives

INFORMATIE

CURSUSSEN SPAANS

SPANISH RESOURCES

INFO OVER ARGENTINIE

Videos

Andere bronnen


SPAANS STUDEREN IN ARGENTINI?

Spaans studeren in Buenos aires! Ons taleninstituut in de spetterende hoofdstad van Argentinie, Buenos Aires, biedt je de unieke mogelijkheid om de Spaanse taal te leren terwijl je ondergedompeld bent in de Argentijnse cultuur. Onze cursussen Spaans – groep of individueel - zijn van hoge kwaliteit en de extra culturele aktiviteiten – zoals tangolessen en workshops over Latijns-Amerikaanse cultuur - zijn uniek en maken onze Spaanse school tot de ideale plek in Buenos Aires om de Spaanse taal te leren. De school ligt in een levendige, gezellige en veilige buurt die voorzien is van alle moderne faciliteiten.

Buenos Aires is een fantastische stad, vol activiteiten, cultuur, festivals, musea, en trendy restaurants, cafes en discotheken. Deze bruisende wereldstad, die wel het Parijs van Zuid-Amerika genoemd vanwege de Europese invloeden, heeft daarnaast een unieke, eigen uitstraling, vol Latijns-Amerikaanse flair en charme!

Voor wie geintereseerd is om langere tijd in Buenos Aires de wonen, leven en werken en een internationele werkervaring op te doen, heeft ons taleninstituut heeft een goed georganiseerd vrijwilligerswerk programma voor vrijwillgerswerk en stages in het buitenland: een unieke kans om langere tijd in Buenos Aires te wonen en dagelijks Spaans te spreken. Daarnaast hebben we bijzondere cursussen zoals "Spanish for Kids" , Medisch Spaans, Spaans voor expats, Spaans en excursies en nog veel meer.

Photo Galery

STUDY SPANISH ARGENTINA
Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
0
0
Follow us on: